parallax background
 

Maria .


Maria este una din cele mai bune voci ale noii generatii de interpreti de populara, dar si o foarte buna voce de cover. Poate trece cu usurinta de la hora la usoara, respectand specificitatile fiecarui stil muzical.

 
Formatie Nunta Salajan

Genuri muzicale: Repertoriu propriu, populara romaneasca din toate zonele tarii, etno, usoara romaneasca, usoara internationala, Covers, , greceasca, tiganeasca, ruseasca, armeneasca, latino, evreiasca, interbelica.

Maria este foarte energica, are un stil unic de interpretare al melodiilor si stie cum sa atraga oamenii pe ringul de dans. Este sufletul petrecerilor unde participa si ii scoate mereu in evidenta pe actorii principali: pe miri sau pe sarbatoriti.

Solista de muzica populara ale tinerei generatii.

Maria are un par de invidiat cu care-i face concurenta colegei sale de scena, M. Dragomiroiu. Face senzatie la evenimente, cu stilul si calitatile ei vocale.

Nascuta in Scornicesti, Oltenia, abordeaza cu multa placere, sensibilitate si daruire din orasul ei natal, dar si din alte zone ale tarii, precum: Banat, Ardeal, Dobrogea sau Maramures. Datorita pasiunii ei pentru muzica. Poate interpreta cu usurinta si alte genuri muzicale ( usoara, interbelica).