parallax background
 

Solisti Nunta. Formatia Provighetoarea...


Solisti Nunta cu experienta - Formatia Privighetoarea a pregatit pentru tine: Solisti Populara si Covers , instrumentisti profesionisti (vioara, braci, acordeon, saxofon, clarinet, fluier, caval, cobza, chitara, tambal, contabas, percutie, tobe, orga etc.) , Dj. Profesionisti , dansatori , animatori, MC. Prezentatori, iluzionisti, clovni etc.

 

Solisti Populara

Solisti Populara specializati pe una ori mai multe zone folclorice, ofera programe artistice de muzica populara

Desi in aparenta muzica populara se afla in preferintele nuntasilor de varsta a doua respectiv parintilor si bunicilor. Veti rame surprinsi ca si tinerii simt romaneste si danseaza cu placere, hora, sarba si alte dansuri pe muzica populara romanescai

Solistii vor fi alesi in functie de zona de provinienta a invitatilor si preferintele organizatorilor

.

Lasă repertoriul variat să îți acompanieze pașii pe ringul de dans și creează-ti amintirile de mâine alături de familie, prieteni si colegi.

 

Solisti Covers

Solisti Cover specializati pe diverse ritmuri si genuri musicale: Latino, pop, dance, greceasca, orientala etc.

Solisti Cover cu un repertoriu romanesc si international, atent selectionat si verificat in numeroasele evenimente la care au partcipat. Ei pot oferi momente de neuitat ale evenimentului dumneavoastra.

Pot performa alaturi de o formatie de instrumentisti ori pot folosi instrumentale inregistrate ( baze, negative) inregistrate.. Playlist-ul repertorului interpretat la evenimentul dumneavoastra poate fi ales impreuna cu solistul Cover sau poate fi lasat la aprecierea acestuia.

 

Instrumentisti - Orchestra

Orchestra este la fel de importanta ca si vocalul trupei, atmosfera este creata in egala masura de componenta orchestrei

Claritatea si calitatea ritmurilor, interventiile instrumentale contribuie alaturi de vocali la reusita petrecerii.

Maestria instrumentistilor va fi pusa in evidenta in mod special in programele de cafe concert. Programul de

Programul de virtuozitati muzicale interpretat in tipul servirii fripturi. Este momentul cel mai dificil al orchestrei. Aici se vede clar performanta instrumentistilor.

Orchestra are in componenta: vioara, saxofon, clarinet, acordeon, orga si  tambal.


  • Formatii Nunta Bucuresti
  • Formatii Nunta Bucuresti
  • Formatii Nunta Bucuresti
  • Formatii Nunta Bucuresti