Deprecated: /home/formatiaprivighe/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/deprecated/src/presenters/open-graph/fb-app-id-presenter.php este învechită din versiunea WPSEO 15.5 fără alternative disponibile în loc. in /home/formatiaprivighe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5061
Alexandra - Formatie Nunta Bucuresti - Formatia Privighetoarea
 

Alexandra


Alexandra solista de muzica covers. In repertoriul ei gasim muzica usoara romaneasca , internationala, melodii célèbre alese cu grija pentru un program de success. Abordeaza genuri musicale precum bluzs, rock n roll, pop, latino etc.

 

Alexandra solista de muzica covers

Asigura un program variat de muzica usoara. Durata programului este de 40 – 45 de minute. Programul va fi ales in functie de preferintele mirilor in momentul semnarii contractului.

Alexandra poate asigura si program de muzica etno sau folclorica. Programele pot fi stabuilite de comun acordatat ca durata cat si ca structura pieselor interpretate.

Studiile musicale si premiile castigate alaturi de filmarile atasate in site constituie garantia calitatii evenimentului dumneavoastra.

shares

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/formatiaprivighe/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757